تخلیه زباله

قوانین فرادستی دفن حتی یک کیلوگرم زباله در طبیعت را ممنوع می داند و بر استفاده از فناوری های نوین به منظور بازیافت علمی پسماندها تاکید دارد.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، حسین محمدی در جریان بررسی لایحه سرمایه گذاری بخش خصوصی در مدیریت پسماند کلانشهر کرج و در دفاع از آن در جلسه شورای شهر، اظهار داشت: حدود ۱۵ سال از تکلیف قانونی اسناد فرادستی مبنی بر استفاده از تکنولوژی ها و فناوری های نوین به منظور بازیافت زباله ها می گذرد اما متاسفانه هیچ توفیق و عملکردی در این زمینه نداشته ایم و کماکان فعالیت ها به صورت سنتی انجام می شود که تهدیدی برای سلامت محیط زیست و منابع آبی و خاکی به شمار می رود.

وی با بیان اینکه روزانه هزار و ۵۰۰ تن زباله تحویل سایت حلقه دره می شود که این موضوع سالانه ۶۰ میلیارد ریال برای دفنِ پسماندها هزینه در پی دارد، گفت: همچنین چندین هکتار از اراضی شهر به این منظور تخصیص یافته است.

به گفته وی؛ زمانِ آن رسیده تا اقدام اساسی برای بهره مندی از تکنولوژی های نوین به نفع طبیعت و محیط زیست و بهداشت شهری انجام بگیرد.

این مسئول در ادامه با تاکید بر اینکه سالانه ۲۵ میلیارد تومان برای ساماندهی تهدیدهای ناشی از شیرابه زباله های مدفون در حلقه دره هزینه می شود که البته مشکلات زیست محیطی و تاثیرات مخرب آن بر طبیعت و هوا غیرقابلِ قیمت گذاری است، خاطرنشان کرد: باید از خودمان سوال کنیم در مقام عضو شورا که شعارِ صیانت از محیط زیست دارد، برای پایان دادن به وضعیت کنونی چه اقداماتی کرده ایم؟ چرا برای اتمام دفن سنتی زباله ها اقدام نمی کنیم تا فناوری های نوین این چرخه را اقتصادی و علمی کنند؟

عضو شورای شهر کرج در پایان افزود: شرکت دانش بنیانی که برای همکاری آمده، رزومه ای قوی دارد و در مقایسه با رقم پیشنهادی شرکت های خارجی، مبلغ بسیار مناسبی پیشنهاد داده است که می توان ابتدا ۱۰ درصد پسماندهای شهر را در مدتی معین در اختیار این شرکت قرار داد و در صورتی که نتیجه رضایت بخش بود و چرخه مدیریت پسماند از سنتی به صنعتی تغییرِ وضعیت پیدا کرد، قرارداد کامل و شفافی همراه با ضمانت های مالی و حقوقی منعقد شود. 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =