علی احمدی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری کرج امروز گفت: این پروژه در مقیاس کلان دارای ماهیتی از نوع شهرسازی انسان محور و در مقیاس خرد دارای ماهیتی ترافیکی است که میبایست در راستای ارتقای کیفیت محیط گام بردارد.
وی اضافه کرد: واقع شدن پروژه در هسته تاریخی و قدیمی شهر کرج و وجود عناصر مذهبی و علمی همچون دانشکده کشاورزی، امام زاده حسن (ع) و از طرفی شرایط محیطی محدوده ضرورت انجام مطالعات اتاف را دو چندان میکند.
سرپرست سازمان فرهنگی ورزشی و اجتماعی شهرداری کرج در ادامه به تشریح اهداف مطالعه اتاف پروژه پرداخت و گفت: مهمترین هدف مطالعه اتاف بررسی ابعاد پنهان در کنار ابعاد فیزیکی ملموس و لحاظ شده در بررسیهای مهندسی و همچنین مشارکت شهروندان در پروژههای شهری است تا از تاثیرات مخرب بی اعتنایی نسبت به آن کاسته شود.
احمدی خاطرنشان کرد: پس از اقدامات پژوهشی اولیه توسط تیم "اتاف" به منظور شناخت کلیه حوزههای مرتبط نسبت به موضوع، جلسهای با حضور ناظر علمی، مجری پروژه و نمایندگان کلیه معاونتها، سازمانهای ذیربط (معاونت شهرسازی و معماری، معاونت حمل و نقل و ترافیک و معاونت فنی و عمرانی، سازمان سیما منظر و فضاهای سبز شهری، شهرداری منطقه ۲ و ۹ و اداره کل املاک) برگزار شد.
به گفته معاون شهردار، مدت زمان انجام مطالعه حدود ۶ ماه است و در طول اجرای پروژه جلسات هم اندیشی متعددی با کارشناسان و مدیران ذیربط به منظور بررسی همه جانبه و ارتقاء کیفیت برگزار خواهد شد.
ارسال نظر