• ۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
  • کد خبر: 88046
محمدی

رییس شورای اسلامی شهر کرج گفت: امیدوارم سال ۱۴۰۴ با مدد گرفتن از مولای متقیان حضرت علی (ع) سال بسیار خوبی برای مردم عزیز و مدیران شهری و استانی باشد.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر کرج، مسعود محمدی با تبریک ایام عید نوروز و  تقارن ماه میهمانی خدا و بهار طبیعت اظهار کرد: یک سال سخت سپری شد و باید تلاش کنیم در سال پیش‌ رو با برنامه‌ریزی و جدیت بیشتر امور کلانشهر کرج را پیش ببریم.

محمدی با قدردانی از اعضای شورا، شهردار کرج و مدیران شهری و استانی به‌خاطر یک‌سال تلاش خستگی‌ناپذیر برای اعتلایِ شهر و خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان، گفت: امیدوارم این کوشش‌ها مورد رضایت خداوند متعال و مردم عزیز قرار گرفته باشد.

رییس شورای اسلامی شهر کرج اذعان کرد: قطعا کاستی‌هایی نیز وجود داشته که تلاش می‌کنیم در سال ۱۴۰۴ این کمبودها به حداقل ممکن برسد.

محمدی یادآور شد: ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت علی علیه السلام و تبریک فرا رسیدن بهار طبیعت امیدوارم با تدبیر مسئولان و کاهش مشکلاتِ اقتصادی، شاهد سال خوبی برای مردم نجیب ایران اسلامی باشیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 10 =