سحر امامی

در پی تجاوز رژیم صهیون به یکی از ساختمان‌های صدا و سیما، آنچه -خانم- سحر امامی شیرزن ایرانی در شبکه خبر به نمایش گذاشت، پیام روشنی به دشمنان کشور عزیزمان بود که خیال خام تسلیم ایران را از ذهن بیرون کنند.

در پی تجاوز رژیم صهیون به یکی از ساختمان‌های صدا و سیما، آنچه خانم سحر امامی شیرزن ایرانی در شبکه خبر به نمایش گذاشت، پیام روشنی به دشمنان کشور عزیزمان بود که خیال خام تسلیم ایران را از ذهن بیرون کنند؛ او در آن لحظات نه مجری، که سخنگوی جنگ و جبهه مقاومت بود، تریبونی که شجاعت و رشادت و همدلی ملت در این روزهای سخت را فریاد نمود و اشاره انگشتانش، پرچمی بود که اقتدار و صلابت شیربچه های ملت امام حسین (ع) را به رخ کشید!

خواهرم؛ درود بر شرافت و غیرتت که قاب ماندگاری از جنس حماسه و دلاوری را برپا نمودی که در تاریخ جنگ جاودانه خواهد ماند و برگ زرینی ایست بر تاریخ حماسی مقاومت جانانه در برابر تجاوز رژیم صهیون، که باید به احترام آن قیام نمود و برای سلامتی و موفقیت نیروهای مسلح و سربازان سلحشور ایران و زینب های زمانه دست دعا به آستان درگاه خداوند متعال برداشت.

آنچه جهان به تماشایش ایستاد و نهیب سختی بر دشمن بود؛ نمادی از سلحشوری یکایک ملت قهرمان است که بر خلاف طرف مقابل، اهل فرار و شانه خالی کردن نیستند؛ همه ی ما سرباز و گوش به فرمان و مشتاق شهادت ایم و هر آنچه در توان و وظیفه داریم را برای پیروزی جبهه حق بر باطل در طبق اخلاق خواهیم‌ گذاشت؛ خداوند متعال دختران و پسران مکتب حاج قاسم و سید حسن نصرالله را محفوظ بدارد.

مهرداد کیانی

شهردار کرج

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 7 =