مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری کرج، از خشک شدن ۸۰ درصد از لاگون‌های شیرابه در مرکز دفع پسماند حلقه‌دره خبر داد و اعلام کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی ایزوله‌سازی و تقویت دیواره حوضچه‌های ذخیره‌سازی با استفاده از روش‌های علمی آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، مجتبی کیانی، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مدیریت شیرابه‌ها در مرکز دفن حلقه‌دره، اظهار داشت: با تلاش مستمر همکارانم و با استفاده از روش‌های علمی و کارشناسی، در حال حاضر ۸۰ درصد شیرابه‌های ذخیره شده در مرکز دفن حلقه‌دره خشک شده است.

کیانی افزود: هدف اصلی این اقدامات، کاهش خطرات زیست محیطی و جلوگیری از آلودگی منابع آب و خاک بوده است. با خشک شدن این میزان از شیرابه‌ها، توانستیم آثار منفی این مواد را به حداقل برسانیم و گامی بزرگ در راستای بهبود کیفیت محیط زیست برداریم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با اشاره به مرحله جدید ایزوله‌سازی لاگون‌ها، گفت: در حال حاضر در مرحله ایزوله کردن حوضچه‌های شیرابه‌ها هستیم. این فرایند به منظور جلوگیری از هرگونه انتشار آلاینده‌ها و حفظ منابع طبیعی انجام می‌شود که به کاهش آثار زیان‌بار شیرابه‌ها بر محیط زیست کمک بسزایی کرده است.

کیانی تاکید کرد: با تداوم این اقدامات و ارتقای فناوری های موجود، مرکز دفن حلقه‌دره قادر خواهد بود به یکی از مراکز پیشرو در مدیریت پسماند کشور تبدیل شود و در حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی گام های موثری بردارد.

پیشرفت‌های ارزشمند در مدیریت شیرابه‌ها/ خشک شدن ۸۰ درصد از لاگون‌ها در مرکز حلقه‌دره

پیشرفت‌های ارزشمند در مدیریت شیرابه‌ها/ خشک شدن ۸۰ درصد از لاگون‌ها در مرکز حلقه‌دره

پیشرفت‌های ارزشمند در مدیریت شیرابه‌ها/ خشک شدن ۸۰ درصد از لاگون‌ها در مرکز حلقه‌دره

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =