برف کرج

در آخرین روزهای بهمن ماه بالاخره زمستان روی اصلی خودش را به ما کرجی‌ها نشان داد. اما بیاییم با همدلی و همراهی این روزهای برفی را تبدیل به روزهایی شاد و خاطره‌انگیز کنیم.  

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، در این روزها رعایت حال یکدیگر را بکنیم؛ خصوصا در رانندگی و کنترل ترافیک اندکی با صبر و حوصله بیشتر عمل کنیم. رعایت بیشتر ایمنی و قوانین هم از اهم اقدامات این روزهاست.

از طرف دیگر سریعا درختان کرج را نجات دهیم. هر کسی بتواند چند درخت جلوی خانه و مغازه و محل کار خود را البته با دقت و حفظ ایمنی بتکاند تا جلوی شکستن شاخه‌ها را بگیرد. البته خوشبختانه زحمتکشان شهرداری کرج با هرس به موقع درختان احتمال شکستن را کم کرده‌اند اما خوب است اگر موردی هم بود از آن مراقبت کنیم.

هوای دیگر شهروندان شهرمان خصوصا سالمندان و کودکان را بیشتر داشته باشیم. از طرف دیگر توجه کنیم که شهر فقط برای ما انسان‌ها نیست، موجودات زنده دیگر از جمله پرندگان و گربه‌ها هم از طبیعت و شهر ما حقی دارند هوای آنان را در این روزهای سرد داشته باشیم.  

کرج به دلیل جغرافیایی که دارد و نزدیکی‌اش به کوهستان در روزهای برفی می‌تواند جای زیبایی برای تفریحات و گردشگری کوتاه زمستانی هم بخصوص در منطقه کوه بیجی، محمودآباد و باغستان باشد.

با رعایت همه اصول ایمنی از لذت برف بازی در این مناطق و حتی پارک‌های شهری داخل جهانشهر و مهرشهر لذت ببرید. بویژه برای کودکانی که شاید کمتر تجربه برف دارند این روز می‌تواند خاطره استثنایی باشد با برف‌بازی و آدم برفی ساختن.  

قطعا همه ما از مشکلات روزمره و مشکلاتی که برف و سرما بهش اضافه می‌کند خبر داریم اما خواستم در این نوشته کوتاه با نگاهی متفاوت نکات مثبت را هم ببینیم.  

"کرجِ من" شهری دوست داشتنی است با درختانش، با شهروندانش با تمام زیرساخت‌های عمومی‌اش که تحت تملک اشتراکی تمامی شهروندانش است. پس در روزهایی برفی مثل امروز با رعایت حال یکدیگر با حفاظت از درختان شهرمان و با اندکی همکاری و همدلی از زیبایی نعمت برف لذت ببریم.

نگارنده: فواد شمس

کارشناس ارشد و برنامه‌ریزی گردشگری 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 3 =