ایزدیار

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج گفت: تخفیف‌های ویژه  برای پرداخت عوارض شهرسازی ویژه جانبازان و قانون حمایت از جوانی جمعیت وخانواده به تصویب اعضای شورای شهر رسید.

پایگاه خبری کرج امروز _ عمار ایزدیار در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج، به برگزاری جلسات کارشناسی برای تعیین تعرفه عوارض با حضور اعضای شورای شهر و کارشناسان درآمد شهرداری اشاره و  اظهار کرد: تهیه و تدوین این دفترچه برابر با دستورالعمل ابلاغی عناوین عوارض و بهای خدمات قانون درآمدهای پایدار و هزینه های شهرداری های کشور انجام شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج با بیان اینکه بسته تشویقی ساخت‌وساز موجب رونق عمرانی شهر می‌شود، تصریح کرد: مطابق ماده ۵ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، شهرداری هزینه پروانه و عوارض ساختمانی را به میزان ۱۰ درصد برای خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند زیر بیست سال با شرایط ماده قانونی مذکور از تخفیفات بهره‌مند خواهند شد.

ایزدیار با تاکید بر اینکه تعرفه عوارض و بهای خدمات شهرداری با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی شهروندان تنظیم شده است افزود: امید می‌رود این تغییرات و ساده‌سازی انجام گرفته در دفترچه سال ۱۴۰۴ سبب رونق بیشتر در شهر همراه با سرعت بیشتر در انجام امور شود.

به گفته رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج، با توجه به افزایش نرخ تورم و تأثیر آن بر هزینه‌های صدور پروانه در سال آینده، شهروندان می توانند تا پایان سال‌جاری نسبت به پرداخت عوارض خود اقدام کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 17 =