• ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۲
  • کد خبر: 88202
اتوبوس برقی 18 بهمن

معاون حمل‌ونقل سازمان بار و مسافر شهرداری کرج گفت: با توجه به اینکه شاید برخی شهرهای اقماری کرج با کمبود اتوبوس مواجه و مشکل تهیه و توزیع داشته باشند، شهرداری کرج در حد بضاعت به آن‌ها کمک می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، امیر عطایی‌نیا، در ارتباط تلفنی با برنامه رادیویی "البرز من سلام" در پاسخ به گلایه مردمی مبنی بر کم بودن تعداد اتوبوس‌های مشکین‌دشت و کیفیت پایین آن‌ها گفت: با توجه به اینکه شاید برخی شهرهای اقماری کرج با کمبود اتوبوس مواجه و مشکل تهیه و توزیع داشته باشند، شهرداری کرج در حد بضاعت به آن‌ها کمک می‌کند.

عطایی‌نیا با اشاره به اینکه این امر طبق انعقاد قراردادهایی با این شهرها صورت می‌گیرد، مطرح کرد: یکی از این شهرها مشکین‌دشت است که در حال حاضر با هفت دستگاه اتوبوس به اهالی آن خدمت‌رسانی می‌کنیم. در این راستا چهار دستگاه اتوبوس از مشکین‌دشت به پایانه بلال و سه دستگاه اتوبوس نیز به اهالی شهرک مهندسی زراعی خدمت‌رسانی می‌کنند که اهالی چندین بار به‌واسطه نوع و ساعت حرکت اتوبوس‌ها قدردانی کرده‌اند.

معاون حمل‌ونقل سازمان بار و مسافر شهرداری کرج سرفاصله حرکت اتوبوس‌های این شهر را نیم ساعت و نهایت تا 40 دقیقه اعلام و بیان کرد: با توجه به تعداد اتوبوس‌های موجود، یکی از مراکز جابجایی و ازدحام مسافر در این حوزه، متروی شهید سلطانی است. ما در آنجا با توجه به بضاعت کم خود اتوبوس برای مشکین‌دشت نداریم که بر اساس ظواهر امر، شهرداری این شهر اتوبوسی را تهیه کرده که مسافران را در این مسیر جابجا می‌کند.

عطایی‌نیا با بیان اینکه بر اساس رصدهای صورت گرفته، هفت دستگاه اتوبوس مذکور به‌موقع و در زمان‌های مشخص به مردم سرویس‌دهی می‌کنند، اذعان کرد: با توجه بضاعت کرج، اتوبوس‌های این شهر درون‌شهری هستند اما با توجه به مشکلات شهرهای اقماری، بخشی از آن‌ها را در اختیار این شهرها قرار داده‌ایم تا کمکی کرده باشیم. بی‌شک فعالیت تعداد بیشتری اتوبوس، سرفاصله حرکت را کاهش می‌دهد.

وی تصریح کرد: بیشتر اتوبوس‌هایی که در سطح شهر فعالیت دارند و خدمت‌رسانی می‌کنند، اتوبوس‌های استاندارد هستند، البته ممکن است در مواقعی به‌واسطه تعمیرات برخی از آن‌ها جابجایی‌های موقتی در این زمینه صورت گیرد اما قطعاً این‌گونه نیست که از اتوبوس‌های فرسوده و فاقد ایمنی برای شهرهای اقماری استفاده شود. باز هم این موضوع را بررسی می‌کنیم زیرا تفاوتی بین اهالی کرج و شهرهای اقماری قائل نیستیم.

معاون حمل‌ونقل سازمان بار و مسافر شهرداری کرج خاطرنشان کرد: اما در این زمینه نکته‌ای وجود دارد؛ شهرهای اقماری به‌واسطه گستردگی و افزایش جمعیت، باید به فکر تهیه ناوگان اتوبوسرانی برای حمل‌ونقل عمومی‌شان باشند. ما در کرج نیز با کمبود حدود 30 تا 40 درصدی ناوگان مواجه هستیم که در صورت تحقق امر مذکور، شهرهای اقماری هم به کرج کمک می‌کنند هم می‌توانند سرویس‌دهی مطلوبی داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 3 =