رحیمی

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر کرج گفت: هدایت و راهبری‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب،بصیرت و آگاهی مردم  دو رکن اساسی پیروزی ایران بر دشمن صهیونیستی بود.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، علیرضا رحیمی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر کرج در خصوص جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی اسرائیل و آمریکای جنایتکار علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: از دیرباز از یهود کینه به دل داریم و جزء دشمنان اصلی اسلام به شمار می‌آیند؛ طبیعی‌ست که در دوران آخرالزمان جبهه ظلم  که سمبلش اسرائیل و آمریکاست و جبهه حق، مسلمین و شیعیان که سمبل آن کشور ایران هست جنگ صورت گیرد.

علیرضا رحیمی نایب‌رییس کمیسیون فرهنگی با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه دومین جنگی‌ست که به کشور تحمیل شده و ملت با همه قدرت، همت و سرسختی با دشمنان می‌جنگد، اظهار داشت: وحدت کلمه ای که امروز در کشور رقم خورده از محاسبات آمریکا خارج بود و این پیروزی به تمام شهروندان کشور عزیزمان تعلق دارد.

رحیمی افزود: هدایت‌ و راهبری‌های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای(مدظله) و اتحاد، همدلی و صبر مردم عزیز در برابر خسارت‌هایی که به کشور و برخی از خانواده‌ها و شهروندان وارد شد، باعث شد این نصرت و پیروزی به ایران تعلق گرفته و به اقتدار جهانی تبدیل شود.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کرج از سپاه عزیز و پر اقتدار، ارتش با افتخار و فراجای همیشه در صحنه تشکر کرد و اقدام قاطبه و منسجم حوزه های نظامی را قابل انتظار دانست .

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =