امیر رضیان در گفتوگو با پایگاه خبری کرج امروز، با اشاره به نصب اِلمان های نوری در زیرگذر شورا با هدف ارتقای جلوههای بصری، افزایش احساس امنیت در ساعات شبانه و تبدیل فضاهای تاریک شهری به محیطهای دلپذیر، ایمن و پویا، اظهار کرد: ۸۵ اِلمان حلقه فلزی و نوری در هفت رنگ متنوع و شاد در سقف زیرگذر شورا نصب شده است که ضمن ایجاد جلوه ای متفاوت و چشمنواز، حس نشاط وشادابی را برای شهروندان به ارمغان می آورد.
وی افزود: اِلمان های نوری مذکور با نور ثابت و بدون افکت دینامیک یا چشمکزن طراحی شده اند تا از ایجاد هرگونه حواس پرتی برای رانندگان جلوگیری شود.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج بیان کرد: برای کاهش بازتاب مستقیم نور و جلوگیری از خیرگی در بخش بیرونی تجهیزات از روکش سیلیکونی مات استفاده شده است.
رضیان گفت: اقدام خلاقانه سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری کرج در ادامه استقبال گسترده شهروندان از طرح مشابه در زیرگذر طالقانی اجرا شده و نشان دهنده توجه ویژه شهرداری کرج به تلفیق هنر و نور در زیباسازی شهر است.
ارسال نظر