خدابنده‌لو

نقش فعال شهرداری کرج و استان البرز، طرح عناوین و ترتیبات وصول عوارض و بهای خدمات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در شورای عالی استان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری کرج در گفت‌وگو با پایگاه خبری کرج امروز گفت: برابر تبصره یک ماده ۲ قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، عناوین عوارض و ترتیبات وصول آن با پیشنهاد شورای اسلامی شهرها و بخش‌ها به شورای عالی استان‌ها ارسال و عناوین پیشنهادی در این شورا بررسی شد. این عناوین پس از تایید به وزارت کشور ارسال و سپس دستورالعمل آن تا پایان آذرماه توسط وزیر کشور تصویب و ابلاغ خواهد شد.

علی خدابنده‌لو افزود: با توجه به به هماهنگی به عمل آمده جهت استفاده از توان و ظرفیت شهرداری کرج در موضوعات قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها، بررسی پیشنهادات شهرها در شورای عالی استان‌ها به شهرداری کرج محول شد.

خدابنده‌لو اضافه کرد: بر این اساس معاونت مالی و اقتصادی و اداره کل تشخیص و وصول درآمد با حضور در جلسات شش کمیسیون تخصصی شورای عالی استان‌ها و بررسی تخصصی و دسته‌بندی پیشنهادات، اصلاحیه را تهیه و در نهایت در اجلاسیه شورای عالی استان‌ها بررسی و جهت ارسال به وزارت کشور تقدیم شد.

این مسئول اذعان کرد: این مهم نشان از ظرفیت و توانایی کارشناسی شهرداری کرج در حوزه درآمدهای پایدار بود که مورد استفاده در شورای عالی استان‌ها قرار گرفت.

پیشنهادات شهرداری کرج در شورای عالی استان‌ها بررسی شد

پیشنهادات شهرداری کرج در شورای عالی استان‌ها بررسی شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 5 =