حسین عطایی منطقه پنج

مدیر منطقه ۴ شهرداری کرج گفت: فاز دوم پروژه خیابان سوم غربی در شهرک ولیعصر(عج) آق‌تپه، با عملیات زیرسازی و مخلوط‌ریزی آغاز شد. این پروژه که از درخواست‌های دیرینه ساکنان بود، مراحل نهایی خود را برای آسفالت‌ریزی و بهره‌برداری طی می‌کند.

حسین عطایی در گفت‌وگو با پایگاه خبری کرج امروز،  اظهار کرد: فاز دوم پروژه عمرانی خیابان سوم غربی در شهرک ولیعصر(عج) آق‌تپه اجرایی شد. بر این اساس، مراحل زیرسازی و مخلوط‌ریزی معبر آغاز شده و امید است به زودی شاهد تکمیل نهایی و افتتاح آن باشیم.

عطایی با اعلام این خبر تأکید کرد: این محور از جمله مطالبات مهم و پیشین شهروندان ساکن در شهرک ولیعصر(عج) بود که پس از برنامه‌ریزی‌های لازم، فاز اول آن شامل جانمایی تجهیزات ترافیکی، خاکبرداری و تسطیح در ماه‌های گذشته به پایان رسید.

وی افزود: هم‌اکنون فاز دوم پروژه با عملیات زیرسازی و مخلوط‌ریزی در حال انجام است و در صورت تداوم مناسب کار، به سرعت به مرحله آسفالت‌ریزی و بهره‌برداری نهایی خواهد رسید.

این مسئول خاطرنشان کرد: تکمیل این خیابان نقش مؤثری در روان‌سازی تردد و بهبود دسترسی ساکنان محله آق‌تپه خواهد داشت و گام دیگری جهت توسعه و عمران منطقه ۴ کرج محسوب می‌شود.

مدیر منطقه ۴ شهرداری کرج اذعان کرد: شهروندان از گذشته درخواست اجرای این پروژه را داشتند و پیگیری‌های محلی سرانجام به برنامه‌ریزی برای اجرای آن منجر شد.

به گفته عطایی، منطقه ۴ شهرداری کرج نیز با اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی محلات، سعی در پاسخگویی به نیازهای ترافیکی و خدماتی شهروندان دارد. از این رو انتظار می‌رود با پایان یافتن مراحل آسفالت‌ریزی و خط‌کشی، این خیابان به‌طور کامل قابل استفاده شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 13 =