کارخانه آسفالت کرج

شهردار کرج گفت: سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری از نیمه دوم سال ۹۸ عملیات تولید آسفالت بازیافتی را آغاز کرده است.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، شهرداری کرج با بهره‌گیری از روش‌های نوین توانسته در بخش تولید آسفالت که یکی از نیازهای اصلی شهر است موفق عمل کند. عملیات بازیافت تراشه‌های آسفالت دستاوردی است که علاوه بر رفع بخشی از آسفالت موردنیاز شهر، موجب کاهش برخی هزینه‌ها و توسعه امر خدمت‌رسانی شده است.در این خصوص با مصطفی سعیدی سیرائی، شهردار کرج گفت‌وگویی ترتیب داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید.

سعیدی سیرائی با اشاره به اینکه سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری از نیمه دوم سال ۹۸، عملیات تولید آسفالت بازیافتی را آغاز کرده است، گفت: اکنون در سال جاری و طی هشت ماه اخیر موفق به تولید ۱۱ هزار و ۱۱۲ تن آسفالت بازیافتی شده که در اجرای این مهم، هزار و ۷۰۰ تن تراشه آسفالت بازیافت شده است.

وی به سیستم درآمد هزینه بودن شهرداری‌ها اشاره کرد و گفت: شهرداری‌ها درآمد ثابتی ندارند و درآمد خود را از اخذ مالیات و عوارض و اقداماتی که انجام می‌دهند، کسب می‌کنند.

شهرداری کرج اضافه کرد: اجرای روش‌های متعدد برای کسب درآمد بیشتر منجر به خدمت‌رسانی بیشتر و جلوگیری از کاهش سرعت این خدمت‌رسانی می‌شود که شهرداری کرج با اجرای عملیات بازیافت تراشه‌های آسفالت توانست تا حد زیادی به تحقق این مهم نزدیک شود.

سعیدی سیرائی همچنین به اهمیت توجه به محیط‌زیست در کنار اجرای پروژه‌های متعدد اشاره کرد و افزود: عملیات بازیافت تراشه‌های آسفالت همچنین در مدیریت پروژه‌های عمرانی و توجه به محیط‌زیست هنگام ارائه خدمات به شهروندان نیز نقش مؤثری دارد.

وی در تشریح اجرای عملیات بازیافت تراشه‌های آسفالت نیز گفت: در این عملیات تراشه‌های آسفالت برداشت‌شده بعد از اختلاط با مواد قیری و دیگر مصالح موردنیاز طبق مشخصات آسفالت گرم و بتن آسفالتی در کارخانه شهرداری کرج تولید و جهت لکه‌گیری آسفالت در سطح معابر مناطق دهگانه مورداستفاده قرار می‌گیرد.

شهردار کرج همچنین به ارتقای کیفیت این آسفالت از سال ۹۸ تاکنون اشاره کرد و افزود: با توجه به کیفیت استاندارد این محصول، آسفالت تولیدشده، علاوه بر لکه‌گیری در سطح مناطق دهگانه در بهسازی آسفالت معابر فرعی شهر نیز مورداستفاده گرفته است.

به گفته سعیدی سیرائی حذف هزینه‌های حمل و نگهداری انباشت تراشه‌های آسفالت، صرفه‌جویی قابل‌توجه ریالی برای خرید قیر و مصالح سنگی، جلوگیری از هدر رفت تراشه‌های آسفالتی، بازیافت ۱۰۰ درصد آسفالت قدیمی و سازگاری با محیط‌زیست و کاهش آلایندگی‌ها ازجمله مزایایی است که با بازیافت تراشه‌های آسفالت محقق می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 12 =