شورای برنامه ریزی

در جلسه اعضای کمیته درآمدی شهرداری کرج با حضور شهردار، در حالی درباره موضوعات و دغدغه‌های اقتصادی این دستگاه بحث و گفت‌وگو شد که در این روز شهر کرج به دلیل برودت هوا تعطیل بود.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، شهردار کرج در این جلسه تکریم ارباب رجوع را اولویت سیاست‌های شهرداری اعلام و بر اهمیت جذب درآمد توسط مناطق شهری با توجه به قرارگیری در فصل پایانی سال تاکید کرد.

مهرداد کیانی از مدیران خواست ضمن رعایت کامل سلامت اداری و الزامات قانونی، با بکارگیری ایده‌ها و راهکارهای مناسب، برای افزایش جذب درآمد در ردیف‌های مرتبط اقدام کنند.

کیانی گفت: لازم است در روزهای پایانی سال، تمامی مدیران و مسئولان مناطق و سازمان‌ها که با موضوع صدور پروانه ساختمانی در ارتباط هستند در محل کار خود حضور داشته و به تسهیل و تسریع روند صدور پروانه ساخت اقدام کنند.

کیانی، یکی از گزینه‌های مهم در ارزیابی مدیران شهرداری را احترام و رسیدگی به کار ارباب رجوع و وصول منابع درآمدی اعلام کرد.

وی، به انعقاد قرارداد با کارگزار وصول عوارض معوق نوسازی در تمامی مناطق بجز یکی از مناطق شهری اشاره کرد و ادامه داد: این کارگزاران در سطح مناطق در حال فعالیت هستند و ضروری‌ست که از تمامی ظرفیت‌های موجود در این حوزه و همچنین پرسنل مجموعه برای افزایش منابع استفاده شود.

لازم به ذکر است شهرداری کرج به شکلی روزهای پایانی سال را پشت سر می‌گذارد که با توجه به تعطیلی‌های مستمر و وجود بحران‌های اقتصادی کشور با چالش‌های بسیاری در زمینه جذب بودجه روبروست. این دستگاه برای رسیدن به اهداف تعیین شده در مصوبه بودجه سال ۱۴۰۳ شورای اسلامی شهر، راهکارهای متعددی را در نظر گرفته و کوشیده است با اختصاص مزایا و تخفیف‌های ویژه، آسیب‌های ناشی از تورم شدید اقتصادی را جبران کند.

در همین راستا شهرداری کرج جلسات متعدد و نشست‌های مختلفی را برگزار کرده که برگزاری هفتمین جلسه کمیته درآمدی با حضور شهردار، قائم‌مقام، معاونین و مدیران کل ستاد، روسای سازمان‌ها و مدیران مناطق از جمله آنها بوده است.

در این نشست همچنین آرای صادره کمیسیون ماده ۱۰۰ در سال ۱۴۰۳، میزان چک‌های برگشتی، روش‌ها و راهکارهای وصول چک‌ها و موارد توزیع فیش‌های جمعی مورد بررسی قرار گرفت.

بحران اقتصادی کشور و چالش‌های پیش روی مدیریت شهری/تاکید شهردار بر تلاش مضاعف مدیران

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 9 =